Mijn favorieten

Verkopen

Welke reden je ook hebt om je huis of appartement in Utrecht of Houten te willen verkopen, 
IMMO 030 Makelaars is dé makelaar voor Utrecht en Houten voor een optimale begeleiding daarbij. IMMO 030 Makelaars gebruikt daarbij de allernieuwste methodes die verder gaan dan de woning alleen maar op de Funda website te zetten. Zo maken wij ook gebruik van de uiterst effectieve mogelijkheden die Social Media bieden om jouw woning onder de aandacht van potentiële kopers te brengen. Wij helpen je ook op een slimme wijze je eigen sociale netwerk in te zetten bij de verkoop van jouw woning.

Voor vermelding van jouw woning op internet zorgen wij voor de optimale presentatie daarvan door middel van een bondige en informatieve omschrijving, aangevuld met een professionele fotopresentatie. De meeste potentiële kopers bekijken liever foto’s om een indruk van een woning te krijgen: beelden zeggen immers meer dan woorden. Wij werken daarvoor samen met professionele fotografen en verkoopstylisten, desgewenst kunnen we die ook voor jouw woning inzetten. Naast de presentatie op internet zorgen wij voor een uitgebreide brochure, alle bezichtigingen, zakelijke onderhandelingen en de verdere afhandeling van de gehele transactie.

Kortom, we hebben een professionele en gedegen aanpak, met een totale begeleiding vanaf de kennismaking tot en met de eigendomsoverdracht en zelfs daarna. En dat alles tegen een aantrekkelijk tarief.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring