Mijn favorieten

Verkopen

Welke reden je ook hebt om je huis of appartement te willen verkopen, IMMO 030 Makelaars is dé makelaar voor de regio Utrecht voor een optimale begeleiding daarbij.

IMMO 030 Makelaars gebruikt voor de verkoop van je woning de allernieuwste methodes die verder gaan dan de woning alleen maar op de Funda website te zetten. Zo maken wij ook gebruik van slimme en uiterst effectieve mogelijkheden die Social Media bieden om jouw woning onder de aandacht van potentiële kopers te brengen. Wij helpen je ook op een slimme wijze je eigen sociale netwerk in te zetten bij de verkoop van jouw woning.

Maar allereerst zullen we je woning aanbieden binnen ons uitgebreide makelaarsnetwerk zodat alle serieuze woningzoekers je huis onder ogen zullen krijgen. Daarna zal de woning op Funda, onze eigen website en diverse andere kanalen worden aangeboden.

De optimale presentatie van je woning bestaat uit een bondige en informatieve omschrijving ervan, aangevuld met een professionele fotopresentatie. De meeste potentiële kopers bekijken toch liever foto’s om een indruk van een woning te krijgen: beelden zeggen immers meer dan woorden. Wij werken daarvoor samen met professionele fotografen en verkoopstylisten, die het beste uit je woning weten te halen.
Naast de presentatie op internet zorgen wij voor een uitgebreide brochure, alle bezichtigingen, zakelijke onderhandelingen en de verdere afhandeling van de gehele transactie.

Kortom, we hebben een professionele en gedegen aanpak, met een totale begeleiding vanaf de kennismaking tot en met de eigendomsoverdracht en zelfs daarna. En dat alles tegen een aantrekkelijk tarief.

IMMO 030 Makelaars, niet zomaar een makelaar! Graag gaan we voor je aan de slag!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring